MSI: Invictus Gaming još jednom savladao G2

MSI: Invictus Gaming još jednom savladao G2

Aktuelni Svetski šampioni – Invictus Gaming, i dalje su nerešiva misterija za sve ostale učesnike Mid Season Ivitationala. U današnjem okršaju protiv ekipe G2 Esports, IG je ponovo pokazao zašto su najbolji. MVP partije je bio njihov AD keri – JackeyLove, koje je sve impresionirao svojim Kai’Sa gejmplejem.

Invictus je počeo agresivno, u svom maniru, kada je invejdovao bt stranu G2 džungle, gde su zamalo uhvatili Jankosa. First Blood je pripao Invictusu, kada su uhvatili AD kerija – Perkza van pozicije. Kineska ekipa preuzima kontrolu i obezbeđuje ranog Infernal zmaja.

G2 pokušava Rift Heraldom da kontestuje prrvu kulu, koju je IG rušio na botu, ali neuspešno. Iako je G2 pronašao nekoliko pikova u mid gejmu, Invictus je i dalje forsirao svoj stil igre. U 25-om minutu su sjajno setapovali wardove i uskratili G2 vidnog polja oko Barona. IG na prvi pogled kreće da radi Barona, G2 bez wardova pokušava da ih spreči, ali mora da fejsčekuje. Cela petorka Invictusa pokreće veliki timfajt u kom nalaze 3 kila i odmah uzimaju Barona.

G2 je zatim poslao četiri čoveka na tier 2 bot lejn kulu, gde su dajvovali TheShyja, uzeli kil, a zatim srušili bot inhibitor, dok je Ig pokušavao da sruši njihov mid. G2 nastavlja svoj puš u pokušaju da završi gejm, ali Ig se vraća na vreme, ejsuje protivnike i kreće na Barona. U tom momentu, Jackey Love je bio 12/3/3 na Kai’Si, te je poslednji timfajt otišao lako u korist Invictusa, koji je ostvario sedmu pobedu zaredom u 34-om minutu.

Invictus je svakako obezbedio svoj prolaz i čini se da ni jedna eipa trenutno ne može da im parira. G2 Esports je odmah iza njih na tabeli rezultatom 5 – 3, ali moraće dodatno da prilagode svoju igu,  ukoliko ciljaju na titulu.

Related Articles