MSI: SKT ubedljiv protiv Flash Wolvesa

MSI: SKT ubedljiv protiv Flash Wolvesa

SKT je na samom startu uspeo da izbije flash neprijateljskom AD keriju – Bettyju, što mu je dodatno otežalo lejning fazu, obzirom da je igrao Varusa. Korejci su uspeli da obezbede prrioritet na mid i bot lejnu, što je njihovom džangleru – Clidu, omogućilo da uzme Ocean zmaja već u šestom minutu.

First blood je došao nešto kasnije, a pripao je top lejneru SKTa – Khanu, kada su izveli dajv na midu sa 3 igrača. Clid je bio odlučan da ugasi Rathera na midu, te je odmah ponovo genkovao i doneo Fakeru prvi kil. Bot lejn SKTa – Teddy i Mata, od starta su pušovali i pritiskali neprijateljski duo, što je ekipi dalo prostora da se fokusira na solo lejnove.

Flash Wolves su zatim pokušali da kontestuju Rift Heralda, koji su SKT započeli, ali izbija timfajt, u kom SKT izlaze sa 4 kila i prednošću od preko 7.000 golda u 15-om minutu. Iako su Flash Wolves uspeli da pronađu fakera izolovanog na botu, SKT uspeva da vrati jedan kil i zatim kreće na Barona u 28-om minutu. Dobijaju sledeći timfajt sa 4 kila, recalluju se u bazu i kreću u pohod na FW neksus.

Wolvesi su pokušali neuspešno da se odbrane i SKT je zabeležio četvrtu pobedu. Korejci su sada treći na tabeli, iza Invictus Gaminga i G2 Esportsa, dok su Flash Wolves na pretposlednjem mestu. SK Telecom T1 se u poslednem meču za danas sastaje sa ekipom Phong Vu Buffalo.

Related Articles