Garena svojim igračima nudi posebnu šansu za osvajanje Prestige K/DA Evelynn skina

Garena svojim igračima nudi posebnu šansu za osvajanje Prestige K/DA Evelynn skina

Garena, kompanija koja stoji iza League of Legendsa u jugoistočnoj Aziji i Tajvanu, ponudidla je svojim igračima šansu da osvoje Prestige K/DA Evelynn u svojim kutijam aza kockanje. Na severnoameričkom i evropskom serveru, skin je dostupan po ceni od 100 Prestige poena, koji mogu da se sakupe na nekoliko načina.

Na Garena serveru, lenji igrači koji ne žele da troše vreme na sakupljanje ovih poena, imaju drugu soluciju. Naime, ovaj prestižni skin mogu da kupe sa 9,090 RP poena (oko 60$) ili mogu da se kockaju po ceni od 90 RP-a, gde imaju šansu da osvoje skin iz kutije.

Postoji devet mogućih pesama koje mogu da se puste i ukoliko igrač pogodi pesmu za kojom K/DA Evelynn ’’traži’’, biće nagrađeni skinom. Dodatna olakšica jeste opcija da se iz izbora ukloni jedna pesma, ali po ceni od 250 RP-a.

Ovaj sistem deluje poprilično nepouzdano, pogotovo uzimajući u obzir Gareninu lošu reputaciju od ranije. Kompanija je u nekoliko navrata izvršavala prevare, uključujući i prethodno majnovanje kriptovaluta svojih igrača u Vijetnamu, bez njihovog znanja.

Related Articles