G2 Mikyx možda neće moći da igra na MSI-u

G2 Mikyx možda neće moći da igra na MSI-u

Mihael ’’Mikyx’’ Mele, suport trenutnog League of Legends šampiona Evrope, zvanično je objavio da postoji šansa da možda neće učestvovati na predjstojećem Mid Season Invitational-u. ’’Oduvek sam želeo da zaigram na MSI-u protiv najboljih svetskih ekipa. Nisam siguran da će to biti moguće ove godine, obzirom da se i dalje borim sa povredom’’, napisao je Mikyx na svom Instagram nalogu.

Ranije ove sezone, kada je G2 obezbedio prvo mesto u regularnom delu LEC lige, u pomoć je pritekla njihova zamena Hampus ’’promisq’’ Mikael Abrahamson, koji je zamenio Mikiyxa. Iako se vratio u igru za vreme plej-ofa, u kom je G2 trijumfovao na kraju, Mikyx i dalje ima snažne bolove u zglobu šake.

I dalje postoji nada da će se njegovo stanje poboljšati do samog događaja, ali obzirom da ovaj problem ima već mesecima, šanse su vrlo male. Ukoliko ne bude mogao da istrpi bolove, promisq će ga zameniti tokom MSI-a. Plej-in faza počinje 1. maja u Ho Či Minu u Vijetnamu, gde če se trenutno najbolje ekipe sveta nadmetati za internacionalnu slavu.

Related Articles