Eternum Cassiopeia debituje na novoj stranici Olaf vs Everything stripa

Eternum Cassiopeia debituje na novoj stranici Olaf vs Everything stripa

Najnovija stranica stripa oji su kreirali League of Legends fanovi – ’’Olaf vs. Everything’’, izašla je danas. Na njoj imamo priliku da vidimo nove protivnike u Olafovoj i Tryndamereovoj borbi protiv Viktora i njegovih kreacija.

Drugi deo prati Olafa na svom putu nazad u Freljord. Usput prihvata pomoć Illaoi, koja ga međutim prvo izaziva na dvoboj u kom Olaf odlazi na ulice Zauna, gde se sreće sa Warwickom. Kada je porazio i njega, izvukao je magični mač iz njegovih grudi. Mač odnosi Olafa u Battlecast univerzum, gde naleće na Chemtech Tryndamerea, koji beži od Viktora i njegovih mehaničkih kreacija. Njih dvojica se na kratku bore, pre neko što Vel’Koz, Cho’Gath, Kog’Maw i Urgot ne uhvate Viktorov poslednji projekat.

Na današnjoj stranici. Olaf i Tryndamere su se izborili protiv mekova, nakon čega ga Olaf proglašava za svog prata po oružju. Viktor ipak ima još jednog keca u rukavu i priziva jedan od svojih najnovijih modela: Eternum Cassiopeiu. Poslednja ilustracija prikazuje nju kako dolazi na bojno polje.

Nova stranica izlazi svakog ponedeljka, kada ljubitelji mogu da saznaju šta se naredno događa.

Related Articles