Završen Dota 2 Battle Pass – Dota Plus uskoro dobija poboljšanja

Završen Dota 2 Battle Pass – Dota Plus uskoro dobija poboljšanja

Dota 2 International Battle Pass se sinoć i zvanično završio, nakon što su igrači imali još dve nedelje da pokušaju još malo da povećaju svoj nivo, kako bi pokupili dodatne nagrade. Uz tu vest, Valve je objavio da će za par nedelja u Dota Plus biti prebačene neke stavke iz Battle Passa, kao i to da stižu novi item setovi za heroje.

Šta za igrače znače odalzak Battle Passa? Većina Voice line-ova, sprejevi, zastavice, baloni i ostali sitni dodaci odlaze na pauzu do sledeće godine. Kao najbolja stavka ovogodišnjeg Battle Passa je definitvno Avoid player, što je definitvno nešto što će i nadalje ostati u igri.

Battle Pass je ove godine oborio mnoge rekorde. Po prvi put dobili smo jedan persona skin, koji nam je nagovestio da će Valve u budućnosti još eksperimentisati na tu temu. Takođe, svako ko je bio spreman da uloži u Battle Pass, dobio je neke veoma vredne nagrade.

Ipak, onaj najvažniji rekord, kao što je nagradni fond na Internationalu je oboren za $9 miliona dolara. Iako su mnogi očekival ida će i ove godine taj fond porasti, niko nije očekivao da će ta razlika biti ovoliko ubedljiva.

Uskoro nam se bliži nova sezona, a ubrzo posle nje će stići i dva nova heroja sa velikim apdejtom – Outlanders. Kao i svake godine, Valve na jesen sprema jedan veliki peč, koji će potpuno promeniti Metu i stanje u igri.

Za sve buduće informacije o Doti, zapratite našu stranu!

Related Articles