Fade se vraća iz penzije i potpisuje za Aster

Fade se vraća iz penzije i potpisuje za Aster

Pan ”Fade” Ji je pre dve nedelje najavio da odlazi u penziju, ali kako stoje stvarti, bivši support igrač ViCi Gaminga je danasa zvanično potpisao za Team Aster, gde će se pridružiti SCCC-u.

Uz potvrdu oko ovog ugovora, Fade je na napisao dugačku poruku, koja razjašnjava situaciju oko drame koja je zahvatila njega i Royal Never Give Up tokom The Internationala. RNG je navodno usred turnira pokušao da dovede kineskog igrača, zbog čega se uprava ViCi Gaminga požalila zajednici i zatražila je objašnjenje od igrača lično.

Njemu je juče i zvanično itsekao ugovor, nakon čega je odličuo da se pridruži Asteru, iako je imao i nekoliko durgih ponuda. On je u svojoj izjavio negirao informacije da je on pokušao da forsira odlazak i povećanje plate. Dodao je da mu pare nisu bitne, već dobra ekipa, sa kojom će moći da se takmiči za velike trofeje.

Po završetku Internationala mislio je da će mu saigrači zameriti i njega okriviti za porez zbog nastale drame. Nakon što je pomislio da će se njegovi saigrači osetiti kao da ih je izdao, odlučio je da je penzija najbolja opcija. Ipak, kada je dodatno razmilsio na tu temu, shvatio je da je to kukavički potez i da je spreman da se još uvek bori.

Fade će u novoj ekipi igrati na poziciji hard supporta, što nije ista pozicija kao u ViCi Gamingu. To nije jedina promena u Asteru, pošto će SCCC preći sa midlejna na poziciju broj 1.

Related Articles