Crvena Zvezda nadmašila do sada neporaženi SK Gaming Prime

Crvena Zvezda nadmašila do sada neporaženi SK Gaming Prime

Nakon nešto manje uspešnog drugog dana EU Mastersa, Crvena Zvezda Esports se danas potpuno vratila i to sa stilom. U duelu protiv trenutno prvoplasirane ekipe i velikog imena evropske League of Legends scene – SK Gaming Prime, crveno-beli su uspeli da se izbore za pobedu.

Naša ekipa je imala nešto slabiji start partije, što je neoubičajeno, obzirom da su cele sezone pokazivali izuzetno agresivnu i dominantu igru u ranim fazama. Obzirom da je njihov džangler Lucjan ’’Shlatan’’ Ahmad bio na Kindred, zaostatak na početku je mogao biti koban za Crvenu Zvezdu. Ipak, nakon odličnog timfajta koji su pronašli na top lejnu, Zvezda uzima Barona i smanjuje prednost SK Gaminga.

Nakon što su stabilizovali igru, crveno-beli su isforsirali fajt u Baron pitu, dok je top lejner SK Gaminga – Toni ’’Sacre’’ Sabalić splitpušovao na bot lejnu. Poslednji timfajt je bio neizvestan gotovo do samog kraja, ali je AD keri Valmir ’’goldento4st’’ Fejzulahu odmah primetio Sacrea van pozicije nakon teleporta, te ga je vrlo lako savladao. Zvezda je uz 4 na 5 prednost završila timfajt u svoju korist, ubivši četiri igrača SK Gaminga. Odmah zatim su obezebdili Barona i kao petorka krenuli u protivničku bazu, gde su ubrzo i trijumfovali.

Ovo je neverovatan uspeh za Crvenu Zvezdu, koja trenutno ima 2 – 3 skor, ali pobeda nad prvoplasiranom i do sada neporaženom ekipom, svakako će poslužiti kao vetar u leđa našim momcima. Naredni meč očekuje ih već od 20 časova, stoga im pružite podršku na Fortuna Esports Youtube i Twitch kanalima.

Related Articles