Yasuo u grupi pet najviše banovanih heroja još od 2016. godine

Yasuo u grupi pet najviše banovanih heroja još od 2016. godine

Ne volite da igrate sa njim u timu, mrzite ga kada je u protivničkoj ekipi. Svi League of Legends igrači su osetili bol, kada se u nekoj od solokju partija lokuje Yasuo. Stoga, nije čudan podatak da se ovaj heroj nalazi u top 5 heroja koji se banuju, još od 2016. godine.

Ako se vratimo nazad u peč 5.22, koji je izašao u novembru 2015. godine, Yasuo je imao najveći banrejt u igri u 40 od ukupno 82 peča do sada. Isto tako, Yasuo je ujedno i jedan od najpopularnijih šampiona. Našao se u top 5 najigranijih u čak 52 peča. Interesantan je podatak da Yasuo ima i najveći AFK rejt sa cifrom od 1.16%. Svima nam je dobro poznat mentalitet klasičnog Yasuo ’’igrača’’.

Igrači nižeg eloa ga često banuju, jer jednostavno ne umeju da igraju protiv njega. Poprilično je nezgodan i snažan u lejnu, pogotovo ako je u dobrim rukama. Svni znamo da igrači širom League of Legends zajednice jednostavno banuju Yasua, da ga ne bi imali u svom timu. Kako god, zaključak je isti – LoL komjuniti ima jako komplikovan odnos prema Yasuu.

Related Articles