FORG1VEN nakon pauze, za nedelju dana do top 10 u Challengeru

FORG1VEN nakon pauze, za nedelju dana do top 10 u Challengeru

Legendarni AD keri Konstantinos-Napoleon ’’FORG1VEN’’ Corciju, vratio se u igru i spreman je da ponovo dominira evropskom League of Legends scenom. Pre nego što je napravio pauzu zbog služenja vojnog roka, važio je za jednog od najboljih AD kerija na svetu. Samo nedelju dana nakon što je na svom Tviter nalogu objavio da je završio svoju službu, uspeo je da se domogne Challenger ranka.

FORG1VEN pokazuje odličnu igru, po statistici sajta op.gg. Pod imenom ’’DeepblueIBM’’, FORG1VEN je pobedio 15 od poslednjih 20 partija u solokjuu. Većinu partija je igrao Luciana, Caitlyn i Vayne, na kojima je zabeležio i odličnih 60% vinrejta.

Biće interesantno videti koliko se FORG1VEN promenio, nakon poduže pauze, obzirom da je opšet poznat po svom naglom i izuzetno kompetitivnom temperamentu. Očiglednom je da je mehanički i dalje jak, ostaje da vidimo da li je vojska promenila njegov mentalitet.

Ostaje nam da vidimo da li će ga neka od organizacija primiti u svoj sastav, pre početka prolećnog dela lige, Postoji nekoliko ekipa kojima je potreban talentovan AD keri, pa ko zna, možda ponovo ugledamo FORG1VENa na LCS bini.

Related Articles