Olafa kidnapuju u najnovijoj stranici stripa ”Olaf Vs. Everything”

Olafa kidnapuju u najnovijoj stranici stripa ”Olaf Vs. Everything”

Najnovija stranica drugog izdanja stripa ’’Olaf Vs. Everything’’, na kojem rade League of Legends fanovi, otkriva nam ishod okršaja između Olafa i Warwicka, a takođe saznajemo šta se desilo sa Ornnom koji pokušava da odbrani Freljord. Ukoliko ste propustili prethodnu srtranicu, možete je pronađi ovde.

Nakon što je Olaf mislio da je savladao Warwicka, izvadio je mač iz njegovih leđa, ali mač ipak ima svoju volju. Povukao je Olafa sa sobom u nebesa, dok su vojnici oko Warwicka slavili Olafovu pobedu. Ipak, njihova sreća je bila kratkoročna, jer je Warwick ipak bio živ. Ustao je sa zemlje i krenuo u napad. Stranica se ovde završava, te još uvek ne znamo šta se dogodilo sa njima.

U priči se našao i Ornn, koji je sam ostao da brani svoju domovinu – Freljord, još na prvoj stranici stripa. Na jednom od panela vidi se da je povređen u borbi, što može značiti da mu polako ponestaje snage za odbranu svoje zemlje.

Gde če se Olaf naći u nastavku? Da li će Ornn konačno posustati i šta se desilo sa Warwickom? Nadamo se da ćemo imati odgovore na ova pitanja već u sledećoj stranici.

Related Articles