Psi i mačke preplaviće nas u peču 9.6

Psi i mačke preplaviće nas u peču 9.6

Naredni League of Legends VS događaj je odmah iza ćoška, a fanove čeka prava poslastica. Prethodna dva VS događaja donela su nam po dva skina, ali ovogodišnji Cats Vs. Dogs event povodom 1. aprila, nadmašio je svoje prethodnike i sa sobom donosi ukupno pet novih skinova.

Za ljubitelje pasa, Riot pušta skinove za Fizza i Corkija. U svom novom izdanju, Corki se vozi na preslatkom korgiju, koji ima veštačka krila. Fizz je, sa druge strane, doživeo potpuni preobražaj i sada je poprimio oblik simpatičnog koker španijela. Fuzz Fizz je jedini skin iz ove linije, koji će dobiti i Prestige izdanje. Po uzoru na prethodne skinove, biće zlatne boje, a ulti mu je mops obućen u kraljevsku odeću, umesto haskija, koji je u standardnoj verziji skina.

Fuzz Fizz

Corgi Corki

Yorick i Rengar biće na strani mačaka ovog puta. Obojica nose benkice u obliku mačke. Umesto duhova, Meowrick priziva mačiće, dok rengar umesto bole, baca klupko i otavlja mark u obliku mačke kada ultuje.

Meowrick

Pretty Kitty Rengar

Corgi Corki i Pretty Kitty Rengar dobijaju i svoj set hroma, te će oba skina biti dostupna u sedam različitih kolor šema. Po običaju, i dalje se ne zna tačan datum izlaska ovih skinova, ali ih očekujemo tokom ciklusa peča 9.6.

Related Articles