Rekkles: ”Nikada nismo skrimovali protiv ekipe G2”

Rekkles: ”Nikada nismo skrimovali protiv ekipe G2”

AD keri i zvezda ekipe Fnatic Martin ’’Rekkles’’ Larson, izjavio je tokom jučerašnjeg strima da nije siguran koliko dobro će njegov tim odigrati u narednom duelu, gde ih čeka G2 Esports. Kao glavni razlog izdvojio je činjenicu da Fnatic nikada nije skrimovao protiv njih.

Rekkles je oktrio ovaj detalj tokom strima kada ga je jedan od fanova pitao kakva su mu očekivanja za predstojeći meč. ’’Ne znam koliko je G2 dobar, jer ni jednom do sada nismo imali skrim sa njima, niti ćemo’’, odgovorio je Rekkles. Nažalost detalje i razloge zašto je to tako, nije hteo da otkrije, jer smatra da informacija nije za javnost.

Naglasio je da je siguran da Fnatic može da nadigra bilo koju drugu ekipu u LEC ligi, jer su veoma uspešni protiv njih kako u skrimovima, tako i u oficijelnim mečevima. Fnatic i G2 su oduvek bili veliki rivali, ali nadmetanje je kulminiralo kada ih je njihov mid lejner Rasmus ’’Caps’’ Vinder napustio, da bi prešao u G2.

Caps je ostvario veliki uspeh sa Fnaticom prošle godine, kada su osvojili titulu svetskih vicešampiona. Fanovi su bili u šoku kada je organizacija objavila Capsov odlazak. Sasvim je moguće da je upravo to razlog zbog čega Fnatic nije u dobrim odnosima sa ekipom G2. Poslednji put kada su se ova dva tima sastala u prvoj sedmici tekuće sezone, G2 ih je sa lakoćom nadigrao u najbrže zavšenom meču evropske lige ikada. Srećom, Fnatic je znatno popravio formu i pokazuju odličnu igru u drugoj polovini sezone, ali pitanje je da li je to dovoljno da se nadmaši trenutno prvoplasirani G2.

Related Articles