LCK: devetoplasirani Gen.G naneo prvi poraz Griffinu ove sezone

LCK: devetoplasirani Gen.G naneo prvi poraz Griffinu ove sezone

U duelu koji se odigraio pre svega nekoliko sati, Gen.G je savladao LCK gigante – Griffin i to rezultatom 2 – 0. Nakon što je Griffin pokazao nešto slabiju igru prošle nedelje protiv ekipe SK Telecom T1, Gen.G je vrlo ozbiljno shvatio današnji zadatak. Uz odličnu igru i poprilično nekonvencionalnu draft fazu uspeli su da nanesu prvi poraz ove sezone moćnom Griffinu.

Nakon što je Griffin praktično predao Neeko i Vayne protivničkom top lejneru Li ’’CuVee’’ Šong-đinu i b AD keriju Park ’’Ruler’’ Đe-hijuku. Devetoplasirani Gen.G je jednostavno autskejlovao Griffinovu tim kompoziciju. Ruler je imaodosta problema u tekućoj sezoni, ali je danas pokazao fenomenalnu igru na Vayne, gde je u obe partije zaradio zasluženu MVP titulu. Njegov kvadra kil u prvom gejmu je bio dovoljan da povedu. U narednoj partiji su odmah krenuli agresivno i nastaviviši istim tempom, zaustavili su perfektnu sezonu Griffina.

Uprkos današnjem velikom uspehu, Gen.G nema šanse za plej – of, ali mogu da izbegnu relegacije ukoliko pobede KT Rolster i Afreeca Freecs u predstojećim duelima. Njihov naredni meč zakazan je za 17. mart protiv ekipe Kingzone DragonX.

Related Articles