NIP se povači sa WESG-a

NIP se povači sa WESG-a

Finala velikog WESG turnira počinju 11. marta, a NIP je peta ekipa koja je odustala u poslednjih par dana, neki su morali zbog vize, a neki zbog privatnih razloga.

NIP je dobio direktnu pozivnicu na turnir sa nagradnim fondom od $890,000, ali kako kažu, povlače se zbog privatnih razloga, koji će nam u skoriji vreme biti poznati.

Na turniru su trebale da učestvuju 32 ekipe, od kojih nam je sada ostalo 27. Prva ekipa koja je napustila ovaj turnir je Argentinska ekipa Isurus, koja je zbog problema sa vizom morala da preskoči ovaj turnir. Pored njih i Kazahstanska ekipa K23, takođe nije uspela da obezbedi vize na vreme, što znači da u grupi C, ostaju samo MIBR i AGO.

Ekipa Ence je napustila grupu E, tzv. grupu smrti, zato što su nakon finala na Majoru u Katovicama, odlučili da se fokusiraju na druga takmičenja.

Korejska ekipa MVP.PK je poslednja u nizu, koja je odustala od ovog takmičenja.

Iako su mnoge grupe osakaćene ovim izostancima, ovo će i dalje biti turnir viskog kvaliteta, koji pruža mnogim manje poznatim ekipama, da se takmiče protiv najboljih na svetu. Na ovom turniru ekipe predstavljaju države, pa nema mešanih sastava. Samim tim i Srbija ima predstavnika, pa čemo od 11. marta svi biti uz Valiance, koji potenciajlno može da napravi veoma dobar rezultat.

Related Articles