Amanek postaje novi član G2-a

Amanek postaje novi član G2-a

CS:GO transferi su veoma aktuleni ovih dana, pa je samim tim i G2 odlučio da napravi neke preko potrebne izmene, što je ovoga puta značilo da dugogodišnji član body, više neće predstavljati boje francuke ekipe.

Na njegovo mesto dolazi igrač, od kojeg se već neko vreme očekuje da će se pridružiti nekoj velikoj francuskoj organizaciji. Fransoa ”AmaNEk” Deloni je prethodne godine nastupao za LDLC, koji je za njegovo vreme, posle duže vremena, konačno ponovo napredovao na rang listi. Na lanu prošle godine je ubedljivo bio najbolji član ove ekipe, pa je sa ostvarenim rejtingom od 1.23 prikpuio intersovanja velikih ekipa.

LDLC je napustio početkom 2019. godine i možemo slobodno reći da je bilo pitanje vremena kada će pronaći novu organizaciju. kako stoje stvari, bilo je samo pitanje, da li će to biti Vitality ili G2.

Iako je je G2 tokom Majora na trenutke izgledao vrlo dobro, kada je bilo najbitnije, oni su ipak posustali. Dva najnovija člana ekipa, Jackz i Lucky, prikazali su sasvim solidne partije, dok možemo reći da igrači, koji su trebali da budu oslonac ekipe, nisu uspeli da opravdaju taj status.

Body je član ove francuske ekipe od 2016. godine, ali u poslednjih 12 meseci njegova forma je znatno opala, što je značilo da je retko uspevao da ima rejting veći od proseka. G2 ovim potezom dovodi još jednog igrača, koji je sjajan frager, što će puno značiti ekipi kada se bude nosila sa najboljim na svetu.

Body će otputovati sa ekipom na WESG, koji počinje za 3 dana, a nakon toga će se zvanično razići sa organziacijom.

Related Articles