Riot izmenio priče iz prošlosti heroja

Riot izmenio priče iz prošlosti heroja

Do sada smo pisali o nerfovima na nekim od trenutno najsnažnijih heroja, novim ajtemima za AD kerije, kao i kozmetičkim novitetima koje je jutros doneo peč 9.3. Međutim, pored izmena koje se direktno odnose na sam gejmplej, ovaj peč takođe proširuje priču koja stoji iza same igre, što nismo očekivali od Riota.

Ovi noviteti potvrđuju pretpostavku da se Riot trudi da nam briblži univerzum u kom se sve bitke odigravaju i da nam dočara povezanost i priče koje stoje iza 143 heroja koja se nalaze u Runeterri. Moramo spomenuti da je ova kompanija i ranije imala pokušaje ovog karaktera, ali ruku na srce, finalne priče i pozadine šampiona nisu imale preterano mnogo smisla. Ipak, sada se čini da polako stvari dolaze na svoje mesto i da ćemo napokon moći da uživamo u sjajnim pustolovinama omiljenih heroja.

Ukoliko volite da čitate priče o herojima, definitivno bacite pogled na ove interesantne detalje i možda naučite nešto novo o svojim omiljenim šampionima.

Annie ima potpuno novu priču u kojoj otkrivamo kako je razvila odnos sa svojim ’’medvedićem’’ Tibbersom. Katarinina priča detaljno prati jednu bitku posle koje se njena prošlost napokon odmrsila. Master Yi je dobio malo produbljeniju priču, dok Udyr pripoveda o tome kako su ga sopstvene moći osakatile. Napokon saznajemo nešto i o tome kako je Sejuani odrastala i za sam kraj, otkrivene su nam okolnosti pod kojima se rodio Jarvan IV.

Related Articles