Redemption se vraća u metu, ali ovog puta na džanglerima

Redemption se vraća u metu, ali ovog puta na džanglerima

Pre godinu dana imali smo priliku da viđamo isključivo suport heroje koji grade Ardent Censer i Redemption. Solokju je bio preplavljen Jannom, Sonom, Karmom i sličnim herojima. Upravo ta meta je postala jedna od omraženijih većini igrača, jer je bilo poprilično dosadna. Suportovi su isključivo birali ajtemizaciju koja dodatno poboljšava i čuva ad kerije, koji bezbedno skejluju u lejt gejm.

Na svu sreću, odmorili smo gotovo godinu dana od silnih štitova, lečenja i sličnog. Međutim, čini se da se upravo takva ajtemizacija polako vraća u metu, ali u malo drugačijem stilu. Dok Ardent Censer po malo ostaje zaboravljen, Redemption viđamo sve češće i češće, i to čak u kompetitivnom formatu.

Ono što je čudno je činjenica da ga viđamo na herojima kao što je na primer Olaf, koji tradicionalno ima sjajan početak gejma, te je logično da se gradi ofanzivno. No, nakon peča 9.2, gde je smanjena količina ekspirijensa koji dobijate od kampova u džungli, Redemption je odličan izbor, jer povećava lečenje od smajta, a njegov pasivan ima odličnu sinergiju sa ajtemima poput Locket of the Iron Solari, što omogućava Olafu da ostane relevantan i u kasnijim delovima partije.

Heroji koji posebno profitiraju od Redemptiona su i Nunu i Ivern. U principu strategija je vrlo jednostavna: pobacate crowd control, iako ste žrtvovali demidž, a onda se nadate da imate dovoljno regeneracije koja će pomoći ostatku vašeg tima. Ukoliko želite da isprobate nešto novo, oprobajte se u ranked modu sa Redemption bildom.

Related Articles