Smooya napustio BIG; Odmah pronašao novu ekipu

Smooya napustio BIG; Odmah pronašao novu ekipu

Owen ”Smooya” Butterfiled je zvanično napustio sastav nemače organizacije, a na njegovo mesto vratiće se Nex, koji se uspešno oporavlja nakon povrede zglova.

Mladi Britinac se sredinom aprila prošle godine iznenada pojavio u nemačkoj ekipi. On je od tada prevazišao svoja očekivanja i za sebe je stvorio solidnu reputaciju. Od potpuno nepoznatog igrača, izrastao je u kvalitetnog AWPera. Ipak, kako jedan od glavnih u nemačkoj organizaciji Nikola ”Legija” Ninić kaže, obe partije su se dogovorile da je pravo vreme za rastanak.

Na mesto devetnaestogodišnjaka vratiće se Nex, koji je krajem prošle godine prešao na klupu, pošto je navodno trebao da operiše zglob. Organizacija je u međuvremenu objavila vest da to za sada nije neophodnom, već da će igrač nastaviti sa redovnim terapijama.

S obzirom da je Nex već bio prijavljen kao trener ove ekipe za Mejdžor u Katovicama, on neće imati problem da nastupa za ekipu iz Berlina.

Što se Smooye tiče, on je već pronašao novu ekipu. Denial je organizacija koja je skoro preuzela četvoricu južnoafričkih igrača iz Bravada, pa im je nedostajao samo još jedan igrač da upotpune svoj sastav. Za sada Smooya će njima pomoći tokom kvalifikacija za IEM u Sidneju, pa ukoliko ostavre dobre rezultate, ne bi bilo iznenađenje da nastave saradnju, s obzirom da je izrazio žeju da igra u Severnoj Americi.

Related Articles