Fortnite – Eksplozija kocke igrače odvela u drugu dimenziju

Fortnite – Eksplozija kocke igrače odvela u drugu dimenziju

Sigurni smo da ste ispratili jedinstveni događaj koji se nedavno odigrao u Fortnite: Battle Royale u kojem smo posvedočili nestanku velike ljubičaste kocke, od milošte nazvane Kevin, i kraju Fortnitemares događaja.

Ako se kojim slulčajem niste našli u igri moramo vam reći da ste propustili pravi spektakl, jer je eksplozija kocke, koja se spremala toliko dugo, sve prisutne igrače odvela u drugu dimenziju.

Tako je, sa mape koja nam je odlično poznata smo otišli u dimenziju u kojoj je dominantna bela boja sa puno lebdećih oblika u kojem nema gravitacije. Tako je svaki karakter levitirao dok se nije pojavila kreatura nalik leptiru koji je zapravo bio portal za povratak u “Fortnite dimenziju”. Nakon povratka otkriveno je da se i jezero donekle vratilo u normalu.

Ovo je stvarno jedinstveni događaj koji realno niko nije očekivao i srećna okolnost je što je svaki igrač mogao neometano da isprati sve, bez bojazni da će stradati.

Ovaj događaj je definitivno privukao ogroman broj gledalaca na društvenim mrežama pored samih igrača, pa uskoro očekujemo konačne brojke.

Related Articles