Street Fighter V je izbacio Dojo mode

Street Fighter V je izbacio Dojo mode

Street Fighter V je bila na meti brojnih kritika zbog nedostatka sadržaja kada je igra tek izašla, ali je Capcom istrajao u svom modelu postepenog ubacivanja dodatnog sadržaja u igru, gde je početna igra samo baza na koju se nadograđuje. Kao jedno od poboljšanja bismo istakli i novi dojo mode.

Dojo Mode omogućava igračima da se okupljaju u klanove i takmiče sa drugim klanovima kako bi osvojili nagrade. Bazu klana čini dojo, koji možete besplatno preuzeti tako što ćete se ulogovati na Shadaloo CRI stranici ukoliko odlučite da napravite klan ili ukoliko se učlanite u postojeći.

Svaki klan ima svog vođu- Grandmaster i članove. Vođa klana može da napravi grb klana, ime, opis, da postavi maksimalan broj članova (trenutno je maksimum 100), da uređuje Dojo, kao i da određuje ko ima dozvolu da prihvata zahteve za članstvo. Tvorac klana je ujedno i vođa, ali tu ulogu može da prepusti drugom članu ukoliko to želi.

Dojo možete ukrašavati dodacima koje otključavate na razne načine, između ostalog i kroz rang, a dodaci se kupuju upotrebom Fight Money valute.

Takođe, klanovi mogu međusobno da se takmiče i pobednik meseca će dobiti nagrade koje mogu da upotrebe za svoj Dojo, a Dojo meni omogućava da vidite individualni rang svakog člana. Poene za vaš Dojo možete osvojiti u Ranked i Casual mečevima, ali i u drugim modovima kao što su Arcade, Extra Battle, Survival i Battle Lounge.

Trejler novog moda možete videti ispod:

Izvor: Shoryuken

Related Articles