Twitch Rivals: Hearthstone zlatna groznica u borbi za 25 000 dolara!

Twitch Rivals: Hearthstone zlatna groznica u borbi za 25 000 dolara!

Twitch je u saradnji sa Blizzardom i platformom smash.gg predstavio najnoviji Twitch Rivals izazov – The Hearthstone Gold Rush!

Za oko nedelju dana, 17. oktobra, u Hearthstone stiže Hallow’s End događaj, sa tematikom Noći Veštica i Dual-Class arenom (Hero power jedne klase, karte dve izabrane klase). Hallow’s End traje do prvog novembra, pa samim tim i Gold Rush izazov se tada završava.

O čemu se radi u izazovu? Za vreme trajanja Hallow’s End, Hearthstone strimeri na Twitchu trebaju da, na potpuno novom nalogu (accountu) krenu sa 0 golda i sakupe 5000 golda! Ko prvi stigne do ovog rezultata, dobija nagradu za prvo mesto – 15 000 dolara! Drugo mesto osvaja 7000, a treće 3000 dolara.

Naravno, da bi se učestovalo u ovom izazovu, potrebno je da se sve registruje na smash.gg i da se konstantno strimuje sav progres kao dokaz. Računaju se samo Play i Arena mod, partije ne smeju biti u Brawl i Friendly izazovima, odnosno gold tako osvojen se ne računa u dolazak ka 5000.

Ukoliko dođe do kraja izazova, a niko ne prikupi 5000 golda, nagrade će biti raspodeljene po broju zlatnika koje strimeri budu imali u trenutku zatvaranja Hallow’s End događaja.

Više o pravilima i načinu prijave, ukoliko ste zainteresovani, možete saznati na zvaničnoj stranici ovog izazova, prateći ovaj link.

Related Articles