CS:GO – FACEIT napravio kratke filmove o igračima

CS:GO – FACEIT napravio kratke filmove o igračima

FACEIT, organzitaor CS:GO mejdžora u Londonu je prethodnih dana na svom Youtube kanalau okačio 3 klipa, o 3 različita profesionalna CS:GO igrača. U klipovima koji traju 5-10 minuta, možemo da vidimo neke intersantne životne priče igrača koji učestvuju u Londonu.

U prvom klipu priča se o Stewie2k-u, članu MIBR-a i o njegovom napretku kao igraču, koji je napredovao od dobrog online pub igrača do osvajača mejdžora.

U drugom klipu glavni lik je Ropz, osamnaestogodišnji Estonac, koji se pojavio niotkuda, a član mousesportsa se danas smatra za jednog od najboljih mladih igrača na svetu.

Poslednji klip je o jednom igraču koji je već veteran profesionalne scene, iako ima samo 26 godina. U ovom klipu su najviše priča o njegovim uspesima i problemima koje je doživeo u timovima za koje je nastupao do sada i timskom duhu koji njegov tim trenutno poseduje.

Za sada izašla su samo ova 3 klipa, a možemo od FACEIT-a ovoh dana očekivati još neku zanimljivu priču. Koji klip je po vama najbolje urađen i čija priča vam se najviše dopala? Čiju priču bi želeli najviše da čujete?

Related Articles