Secret i Alliance obezbedili mesto na mejdžoru, Team Liquid ispao

Secret i Alliance obezbedili mesto na mejdžoru, Team Liquid ispao

Nakon dobrih nastupa u grupi, pobedama u gornjem delu žreba Team Secret i Alliance obezbedili su jedno od  top 3 mesta u kvalifikacijama, tako da su osigurali nastup u Maleziji.

Alliance je bio drugi u grupi iza Secreta, ali u svom današnjem meču protiv NiP-a slavili su sa 2-0. Tom pobedom igraće u finalu gornjeg žreba protiv Secreta koji je do sada bez poraza obezbedio učešće na mejdžoru. Team Secret je pokazao da su nakon ovogdišnjeg TI-a uradili dobar posao sa dovođenjem novih igrača, pošto za sada deluju stvarno odlično, a sedamnaestogodišnji Poljak Nisha je pokazao da može da se nosi sa vrhunskim igračima. Preostali mečevi za ove 2 ekipe neće biti od neke velike važnosti.

Prošlogodišnji osvajač TI-a Team Liquid je iznenadio sve svojim lošim partijama. Nakon što su u grupi završili kao drugi iznad NiP-a, danas su izgubili ubedljivo od Team Secreta, a nakon tog meča u donjem delu žreba nadigrao ih je i Team Lithium. Sa tim porazom Liquid je izgubio šansu da se bori za mesto u Maleziji, a za to poslednje treće mesto boriće se NiP i Lithium.

Pored Secreta i Alliance na mejdžor su se kvalifikovala još 3 tima iz Kine, Virtus.pro i ferzee iz CIS-a i oba Pain Gaming tima iz Južne Amerike.

Related Articles