Team Aster se pridružio Dota 2 svetu

Team Aster se pridružio Dota 2 svetu

Bivši igrač Invictus Gaming i ViCi Gaminga Xu “BurNIng” Žilei, je osnovao novi tim pod nazivom Team Aster, a juče je zvanično predstavio prvu petorku koja će predstavljati njegov novi tim.

Nakon što je većina kineskih ekipa podbacila na International-u, mnogi igrači su odlučili da se ove sezone oprobaju u poptuno novim ekipama, pa samim tim ovih dana viđamo veliki broj promena. Poslednji u nizu je Team Aster koji je izvukao već dokazane igrače kineske profesionalne scene u želji da postanu novi najdominatniji tim iz regije.

Na pozicijama 3 i 4 nastupaće Lin “Xxs” Džing i Je “BoBoKa” Žibiao, dvojac koji je prošle godine nastupao za Invictus gaming. Iako nisu prikazali sjajne partije prošlog meseca, nikako ne smemo osporiti njihov kvalitet. Na poziciji broj jedan predstavljaće ih Liu “Sylar” Džiadžun, momak koji je prošle sezone igrao za VGJ.Thunder, a pre toga dva puta je završavao kao treći i jednom kao drugi na najvećem Dota 2 takmičenju godine. Lu “Fenrir” Chao će biti novi support, a on će verovatno preuzeti i kapetansku poziciju. Posledni član je nepoznat u profesionalnoj sceni, momak pod nazivom Deng “Dstones” Lei će imati probni period kao midlejner. Trener ekipe će biti i sam osnivač, BurNIng.

Ovo je definitivno ekipa, koja u sezoni koja nam dolazi uskoro, može da zabeleži lepe rezultate, ali najveće pitanje je kako će se snaći novi momak o kome nemamo puno informacija. Sa obzirom na iskustvo nekih od igrača u ovom sastavu, ne sumnjamo da su pronašli nekoga ko ima dovoljno kvaliteta da nastupa na najvećoj sceni.

 

Related Articles