Moraćemo još dugo da čekamo na povratak Tribunal sistema u League

Moraćemo još dugo da čekamo na povratak Tribunal sistema u League

Tribunal sistem se u League of Legends pojavio još u maju 2011. godine kada je doneo sankcionisanje igrača za toksično ponašanje u igri, ili četu, po principu pristupanja svim dostupnim dokazima i na osnovu čega se od strane zajednice zaključivalo da li će on biti kažnjen ili oslobođen.

On je uklonjen nakon 3 godine postojanja, a neki igrači i dalje očekuju njegov povratak, što se nažalost neće dogoditi u skorije vreme.

Riot objašnjava da je razlog za odustajanje od tribunal sistema u tome što je izuzetno spor i da je potrebno više vremena da se sakupi više igrača kako bi “presudilo” optuženom, a kada su u pitanju poruke u četu automatizovani sistemi to rade znatno brže.

Još jedan razlog zbog kojeg Tribunal nije ponovo ugledao svetlost dana leži u tome što postoje igrači koji bi glasali da je neko kriv, kada to nije, i obrnuto.

Naravno, sve ovo ne znači da se odustalo od Tibunala, ali Riot svakako mora da poradi na sistemu pre nego što ga vrati, pošto je on odličan kada su u pitanju fideri ili trolovi, gde od automatizovanih sistema i nema neke vajde

Related Articles