Featured

Warcraft III: Reforged doživeo debakl – Igrači traže pare nazad

Dugo iščekivana ”poboljšana” verzija čuvene Blizzardove strategije konačno je stigla, a nakon što smo stigli da sumiramo utiske, Blizzard je ponovo našao način da razočara svoje fanove. Priča o poboljšanoj grafici, scenama, balansu je zvučala predobro da bi bilo istinita. Ispostavilo se da je baš tako.

Iako je ogroman broj igrača željno čekao da se pojavi ovaj naslov i da ponovo isproba legendarnu kampanju, većina igrača je u roku od 24h zatražila od Blizzarda da im povrati novac, razočarani proizvodom koji su dobili. Kao što se to neretko dešava sa ovom kompanijom u poslednje vreme, pogazili su sva obećanja koja su obećali. Igrači su očekivali poboljšanu igru, a dobili su ‘black screenove”, redovne diskonekcije i ogroman lag. To je samo multiplayer, dok za singleplayer igrači tvrde da je još gori.

Kako govore igrači, Blizzard je uspeo da nađe način da pokvari 17 godina staru igru. Ipak, nije sve tako crno, pošto bar za sada, svako ko želi, može da dobije svoje pare nazad.

Jedan od glavnih razloga za bes igrača možete pronaći u prilogu ispod. Sa leve strane se vidi ono što je Blizzard obećao 2018. godine, a sa desne strane ono što smo dobili u ”gotovoj” igru.

Ako izađete na reddit, bar ćete moći da se zabavite, pošto je većina objava uglavnom šale na račun igre, ili same kompanije. Ocena igre nastavlja da pada, te se sada nalazi među najgorim igrama ikada napravljenim. Ujutru je držala na metacriticu ocenu od 2, da bi već sada pala ispod 1,4.

Ukoliko ste imali priliku da isprobate igru, da li je i za vas sve to ispalo toliko loše?

Comments (0)

Leave a Reply