Envy dovodi LEGIJU kao trenera

Envy dovodi LEGIJU kao trenera

Kako navodi poznati CS:GO novinar Jarek ”DeKay” Luis, ponzata američka organizacija Envy ima plan da dovede Bugru ”Calyx” Arkina u svoj sastav, dok bi Nikola ”LEGIJA” Ninić trebao da postane trener.

Dolaskom Turčina, sastav Envy-a i dalje neće biti potpun, pošto je petorku skoro napustio Sem ”s0m” Oh, dok se organizacija rastala sa Bredlijem ”ANDROID” Fodorom. Calyx je poznat kao jedan od najboljih igrača iz Turske i poslednje je viđen kako nastupa za Winstrike. Iako se tamo nije proslavio, igrajući za Space Soldiers, dokazao je svoje kvalitete, te može biti odlično pojačanje za ovu postavu.

Mlada postava Envy-a je napravljena još krajem 2018. godine, ali nikako nisu uspeli da uspostave jaku formu tokom 2019. godine, zbog čega sada prave velike promene. Ova postava definitivno ima potencijala da napreduju, a iskusni Nikola bi mogao da bude prava osoba za to. Legija je imao dugu CS:GO karijeru, da bi u februaru 2018. godine postao trener poznate nemačke ekipe BIG. Pre par dana Legija je ostao bez posla i sada bi mogao da se preseli u Severnu Ameriku, gde bi imao priliku da radi za čuvenu organizaciju.

S obzirom da je Envy neće učestvovati na turnirima u januaru, imaju vremena da pronađu adekvatne zamene, kao i da započnu pripreme za novu sezonu. Dovođenjem iskusnog trenera, Envy bi mogao da popravi svoju igru, što bi im omogućilo da napreduju na svetskoj rang listi.

Related Articles