Ekipa Renegades pronašla zamenu za DickStacy-a

Ekipa Renegades pronašla zamenu za DickStacy-a

Prošle nedelje ekipa Renegades je ostala bez jednog člana, koji je doneo odluku da se povuče sa profesionalne scene zbog problema sa vidom. Ipak, s obzirom da se nova sezona bliži, organizacija nije predugo čekala da pronađe njegovu zamenu.

Juče je predstavljen Džordan ”Hatz” Bajić, kojem samo pre par dana istekao ugovor sa australijskom organizacijom ORDER, sa kojom je proveo dve godine. Hatz je jedan od najboljih mladih igrača iz Australije, koji je dugo pružao fantastične individualne rezultate na regionalnim turnirima. Ipak, ovoga puta će imati priliku da se dokaže na najvećoj sceni, gde će se takmičiti protiv mnogo jačih protivnika.

Gledajući statistiku, Hatz bi trebao da donese veliki firepower u tim, dok je DickStacy uglavnom vršio funkcije IGL-a. Tokom poslednje dve godine beležio je rejting od 1.13 na LAN turnirima, čime je pomogao ORDERU da se domogne nekoliko lokalnih turnira.

Svoj prvi nastup za Renegades zabeležiće u utorak kada se bude takmičio na zatvorenim kvalifikacijama za IEM u Katovicama. Ipak, prvi LAN turnir biće im DreamHack Open u Lajpcigu, koji će se održati krajem meseca.

Related Articles