Summitov Molotov proglašen kao najgori CS:GO potez decenije

Summitov Molotov proglašen kao najgori CS:GO potez decenije

Jedan tviter korisnik, Don Constantin, 31. decembra 2019. godine započeo je glasanje za najgori CS:GO potez decenije, samo dan nakon što je izabran najbolji potez decenije. Skupilo se 18,000 ljudi i nakon veoma neizvesne borbe, pobedu je odneo popularni strimer Džarid ”summit1g” Lazar, koji je pre par godina imao priliku da se oproba u profesionalnoj CS:GO karijeri.

CS:GO je izašao 2012. godine i od tada normalno je da se desi veliki broj malih ili velikih grešaka, koje su nas nekada koštale pobede. Ovoga puta, izdvojene su četiri, od kojih su se čak 2 odigrale u 2019. godini.

Na četvrtom mestu sa 12% glasova pronašao se Karriganov promašaj sa USPom. Još 2015. godine u okršaju TSM-a i Envy-a, KennyS je ostao sam u situaciji 1v2 na Cobblestone-u. Dok je postavljao c4, Karrigan je ima priliku da ga neometano ubije, ali je uspeo da promaši par puta, zbog čega je Kenny uspeo da ga eliminiše i dođe do runde.

Na trećem mestu sa 20% glasova nalazi S1mpleov fejl sa nožem, koji je koštao Na’Vi meča sa Liquidom. Imali su prednost od 15-11 i bili su u situaciji 3v1. S1mple je imao besplatan frag na Nitr0-u, ali je odlučio da proba da ga ubije nožem. To mu nije uspelo, a verujem da možete da pogodite šta se posle desilo.

Na mestu broj 2 sa 33% glasova nalazi se jedan timski fejl, koji je po mnogima trebao da bude na mestu broj 1, ali možda je na kraju i presudilo to što bi G2 verovatno svakako izgubio ovaj meč. Astralis je vodio sa 15-7 na Nuku i francuska ekipa je konačno uspela da dobije rundu sa četvoricom preživelih. Ipak, niko se nije setio da zapravo treba da se preseče žica na bombi, kako se ista ne bi detonirala. Pobedu je odneo Astralis.

Iako je Summit1g najpoznatiji kao Twitch strimer, on je pre par godina pokušao da se oproba u profesionalnoj CS:GO karijeri. Doduše, ta karijera mu nije donela toliko pozitivnih stvari, a njegov fejl sa molotovom će ostane upamćen zauvek. Igrao se Train, a Splyce je imao veliki šansu da napravi iznenađenje. Imali su 4 meč poena i rundu u kojoj je Summit1g eliminisao poslednjeg proitvnika. Meč je bio dobijen, jel tako? Summit je krenuo da slavi sa saigračima, ne gledajući sta radi na ekranu. Protrčao je kroz molotovljev koktel koji je bacio nekoliko sekundi ranije i tako sebi i svojoj ekipi oduzeo sigurnu pobedu. Kao i kod S1mple-a, verujemo da vam je jasno šta će se sledeće desiti.

Related Articles