Još jedan popularni strimer napušta Twitch

Još jedan popularni strimer napušta Twitch

Jedan od najpopularnijih strimera Hearthstone-a i Teamfight Tactics-a, Džeremi ”DisguisedToast” Vang je danas obavestio sve svoje fanove da prestaje da strimuje na Twitchu i da će od ovog vikenda preći na Facebook Gaming.

Nakon što je Twitch izgubio dva svoja najveća strimera, koji su prešli na Mixer, najpoplarniji streaming sajt napušta još jedan veliki strimer. Twitch i dalje ne deluje previše zabrinuto odlaskom svojih partnera, ali možda bi trebali da se zabrinu, pošto konkurencija polako postaje sve veća.

Strimer je u poslednjih par meseci često bio zvezda raznih vesti, nakon što je od svojih fanova tražio da odlaze i pomažu manjim strimerima. Kaže da Facebook ima isti cilj, koji je pomaganje drugima, zbog čega je i dolučio da promeni platformu.

Vrlo brzo posle ove objave, potvrdio je da će svu zaradu ostvarenu u prvih mesec dana saradnje donirati u dobrotvorne svrhe na račun St. Jude Children’s Research Bolnice. I sve ovo će ići zajedno sa skorašnjom donacijom od $20,000 istoj bolnici.

”Facebook i ja delimo isto razumevanje kada je u pitanju pomaganje drugima i uzbuđen sam da započnem saradnju sa njima”, rekao je Džeremi.

Related Articles