RUR održava turnire Reboot Infogameru 2019

RUR održava turnire Reboot Infogameru 2019

Treću godinu zaredom, RUR dolazi na Zagrebački velesajam tokom Reboot Infogamera kako bi se družili, a po malo i takmičili. Ove godine održaćemo 6 turnria u različitim video igrama, dok će kao i uvek najbolje igrače sačekati vredne nagrade.

Za ljubitelje najpopularnijih sportskih igara, RUR sprema FIFA20 i PES20 turnir. PES20 turnir na InfoGameru će biti održan u petak 15. novembra, dok će se FIFA20 odigrati u nedelju. Promenjen datum FIFE zbog broja prijavljenih.

Za sve obožavaoce najpopularnije svetske igre, RUR organizuje Fortnite turnir, koji će se odigrati istog dana kao i PES, 15. novembra.

U subotu sprema se veliki Rocket League turnir. Domaća Rocket League scena nikako nije srazmerna svetskoj popularnosti ove igre, ali izabrani igrači su uvek spremni da pokažu veštinu u ovoj daleko težoj igri nego što to izgleda. Rocket League turnir će se održati u subotu 16. novembra. Zbog broja prijavljenih igrača organizacija je prepuštena Rocket League zajednici iz Hrvatkse, koja će održati veliko finale istog datuma.

Svi ljubitelji mobilnih igara će takođe imati priliku da se takmiče. Clash Royale turnir će pružiti svima šansu da se oprobaju u subotu 16. novembra, dok je Brawl Start zakazan za finalni dan turnira.

Odlično pikate League of Legends, ali vas saigrači uvek koštaju pobede? Poželeli ste da ih izazovete 1v1, ali oni se uvek povuku nakon meča? U okviru Reboot InfoGamer festivala RUR održava League of Legends 1v1 turnir, gde imate priliku da svima dokažete da ste najbolji. Turnir će se održati u nedelju 17. novembra.

Ljubitelji tabačina imaće priliku da se oprobaju u Tekkenu 7 u subotu 16. novembra. Dokažite da ste najbolji Telenaš u kraju!

Učešće na turnirima je BESPLATNO. Prijave traju sve do početka takmičenja, a možete se prijaviti i na licu mesta! Možete se prijaviti na ovom linku ili u prilogu ispod.

Format turnira će biti prilagođeni broju prijavljenih takmičara.

Za više informacija obratite nam se na:
RUR Facebook stranici
Discord kanalu RUR Esports kanal #general
-mejl adresi redakcija@rur.rs

Related Articles