World of Warcraft Classic : Druga faza nastupa 12. novembra

World of Warcraft Classic : Druga faza nastupa 12. novembra

Iako je Blizzard poranio sa otvaranjem Dire Maula kao dela druge faze otvaranja sadržaja, zvanični početak faze je po najnovijim objavama najavljen za 12. odnosno 13.novembar i između ostalog nam donosi dve velike novine : wold boss-ove i honor sistem za PvP.

U igru ulaze Azuregos i Doom Lord Kazzak koji će uneti dosta zanimljivog i kavlitetnog loota od koga kao najbitnije izdvajamo Mature Blue Dragon Sinew koji će hunterima doneti najbolji dostupni quiver i dodatni način za nabavljanje Eye of Shadow za sve priestove koji pokušavaju da se opreme Benediction/Anathema stafom.

Takođe u igru se uvodi i honor PvP sistem kroz koji igrači napokon mogu da počnu da grindaju honor i da levelovanjem kroz 14 dostupnih nivoa/titula obezbede sebi neke od prestižnih nagrada. Takođe treba imati na umu da sa uvođewem ovog sistema još uvek neće biti raspolozivih battleground-a pa samim tim treba očekivati da će se intenzivirati world PvP pa svi igrači koji igraju na PvP serverima razmislite da instalirate „Spy“ addon ukoliko to već niste učinili. Količina honora koji će se dobijati zavisiće naravno od više faktora pri svakom honor kill-u (dali ste u partiju ili raidu pri čemu se honor poeni dele na ravne časti, samog ranka na honor lestvici poraženog protivnika, poziciji i aktivnosti u grupi pri borbi i sticanju honor poena i slično) a naravno postojaće i ograničenje meta koje vam donose honor u zavisnosti od XP levela kao i u zavisnosti dali više puta ubijate istog igrača u toku dana pri čemu postoji određeno umanjenje poena pri svakom narednom ubistvu. Uz honor sistem vraćaju se i dishonorable kills koji ukoliko ne vodite računa i ubijate NPC-jeve protivničke strane koji imaju oznaku civila lako mogu da vam umanje honor rank koji ionako važi za jedan od
najnapornijih grindova u igri.

U svakom slučaju sa nestrpljenjem iščekujemo novine a pratićemo i kako će se iste odigravati i kako će igračka baza odreagovati.

Autor: Dušan Kačarević

Related Articles