Na’Vi ispao na startu StarSeries-a u Turskoj

Na’Vi ispao na startu StarSeries-a u Turskoj

Jedna od najboljih CS:GO ekipa na svetu, Na’Vi, upravo je eliminisana sa velikog StarSeries turnira. Iako su pre samo par dana priakzali dominantnu igru i ESL Pro Ligi, juče su porazom od ekipe G2 morali da se bore za opstanak protiv danskog Heroica.

U tom duelu bili su veliki favoriti, kao i protiv francusko-srpske ekipe, ali evidentno je da nisu prikazali odgovarajuću igru na letovalištu u Turskoj. Prošle godine na ovom turniru dogurali su čak do finala, a sada će završiti plasirani na 13-16. mestu.

Heroic takođe nije prikazao sjajnu igru prvog dana, pošto ih je savladao AVANGAR. Ipak, danas su uključili mašinu i sjajnom igrom eliminisali su S1mple-a i njegove momke, koji nisu bili na zadatku. Prvo se igrao Train, na kojem je Heroic tek u poslednjoj rundi uspeo da dođe do pobede. Očekivali smo bolji Na’VI na Nuku, ali Danci su samo pokazali zašto su izabrali tu mapu, te su bez previše problema došli do velike pobede.

Sada će ih sačekati američka ekipa EG, koji će takođe biti veliki favorit u tom okršaju. Da li Heroic može da napravi još jedno iznenađenje?

Related Articles