Guardian se vraća u NaVi?

Guardian se vraća u NaVi?

U proteklih mesec dana na pomolu su veliki transferi na samom vrhu CS:GO scene. Ukoliko pratite sigurno ste upućeni u dešavanja u organizacijama kao što su G2 i Vitality. Najnovija vest iz tog tabora je ta da će se legendarni Zeus penzionisati nakon BLAST turnira koji se za svega par dana održava u Moskvi. Postavlja se veliko pitanje ko bi mogao da bude čovek koji bi bio dostojan njgeove pozicije u legandarnom sastavu kao što je NaVi.

Postojale su brojne špekulacije oko toga, ali juče je na tviteru osvanuo post od uticajnog lica CS:GO scene kako je jedan veoma pouzdan izvor preneo kako NaVi pregovara sa Ladislav “GuardiaN” Kovács-om oko njegovog eventualnog povratka u ekipu. Ukoliko bi se ovo desilo ulogu IGL-a bi preuzeo Boombl4, dok bi s1mple verovatno prešao na poziciju rifler-a.

Guardian je napustio NaVi 2017. godine kada je prešao da igra za internacionalnu organizaciju FaZe koja je planirala da bude superioran tim sastavljen od odličnih pojedinaca. U početku ta ideja išla kao što je zamišljeno, međutim u poslednjih pola godine FaZe se dosta loše pokazao na svim turnirima na kojima su učestvovali, tako da vest o njegovom eventualnom povratku u NaVi uopšte ne izgleda nerealno.

Related Articles