Holmes napustio Bluejays, doveden novi IGL

Holmes napustio Bluejays, doveden novi IGL

Pre neki dan druga najbolja CS:GO ekipa Srbije ostala je bez svog IGL-a, Petra ”HOLMES” Dimitrijivića, a na njegovo mesto vratio se mladi Nemanja ”sarenii” Šarenac.

Ovo je interesantna zamena, pošto je sarenii bio član ove ekipe pre par meseci, dok nije napravio mesta za Filipa “aVN” Belojicu. Ne samo to ovaj transfer dolazi relativno skoro nakon što su Bluejays ostvarili odličan uspeh plasiravši se na zatvorene kvalifikacija za ESL One u Njuroku.

Holmes je u razgovoru sa CSadriom izjavio da je sarenii veoma talentovan igrač, ali takođe vrlo neiskusan. Ukoliko bi se posvetio igri na malo jačem nivou, verovatno bi dobili jednog vrhunskog igrača.

”Opet kažem, sareni je sjajan momak s verovatno najpozitivnijim pristupom od svih nas. Što god da bih ja prozvao in-game, on je to uviek pratio, bez bilo kakvog komentara”, izjavio je Holmes o mladom Nemanji, koji je preuzeo njegovu ulogu. Ceo intervju možete pronaći – OVDE!

Koliko je dorastao IGL poziciju moraćemo da sačekamo i da vidimo, ali definitvno će doneti neki drugačiji pogledna igru od Holmesa.

Related Articles