GAMES REVOLTED objavio Phageborn Online Card Game

GAMES REVOLTED objavio Phageborn Online Card Game

Game developer studio sa naših prostora objavio je prvi oficijalni gameplay trailer za njihovu novu kartašku igru Phageborn Online Card Game.

Osim što su objavili ovaj fantastičan gameplay, oni su takođe postavili link za prijavu za zatvorenu beta verziju na koji svako može da se prijavi i isproba ovu fantastičnu igru koja se razvijala više od 4 godine. Prva serija deljenja beta ključeva za ovu igru desiće se 27. i 28. jula tako da vam savetujemo da požurite sa prijavom.

Naime, Phageborn se svodi na veštinu pravljena špila karata koji ćete koristiti u toku igre i prilagođavanje na nastale situacije u toku partije koje mogu biti mnogobrojne. Pored solo moda za igru, biće dostupan i 2v2 mod koji će vam omogućiti da igrate sa vašim prijateljem i upotrebite staru dobru poslovicu “dve glave su pametnije od jedne”.

Ukoliko vam se pak ne igra kompetitivni multiplayer, ova igra takođe poseduje i kampanju sa veoma bogatom pričom koja će vam pružiti višečasovno zadovoljstvo.

Vašu prijavu za beta ključ možete izvršiti na sledećem linku, a sada ćemo vas pustiti da uživate u ovom fantastičnom traileru.

Early acces ove igre biće dostupan krajem leta na steam-u. Cena još uvek nije poznata, ali dobra vest je to što će ona pored kupovine same igre imati još samo kozmeričku prodavnicu što znači da neće biti potrebno da potrošite mnogo para kako bi bili uspešni.