CS:GO Minor – CR4ZY ponovo igra protiv Mouza i Sprouta

CS:GO Minor – CR4ZY ponovo igra protiv Mouza i Sprouta

StarLadder je sinoć izvukao grupe za predstojeći Minor, na kojem se takmiči i naša ekipa CR4ZY. Oni su se samo pre par dana sastali sa ekipama Mousesports i Sprout tokom kvalifikacija za ESL One u Njujorku. Sada će se sa istim ekipa i NoChanceom naći u grupi A drugog Minora godine.

Tokom tih kvalifikacija, naša ekipa je oba puta bila bolja, što ih verovatno stavlja u odličnu psihičku poziciju pred ovo takmičenje, iako su na kraju bili poraženi od G2-a u finalu pomenutih kvalifikacija. Iako ponovo neće biti favoriti, realno je da očekujemo da će proći u polufinale. Tamo će ih čekati jedna od 4 ekipe grupe B: Fnatic, North, BIG, Anient. Teško je reći ko je favorit u toj grupi, možda North, ali Danci nisu odigralu puno mečeva u poslednje vreme.

Uvodni mečevi grupe A odigraće se 17. jula, a dve prvoplasirane ekipe obezbediće učešće na StarLadder Majoru u Berlinu. Pored toga, ekipe će se boriti za ngradni fond od $50,000. Veliki CS:GO turnir, koji će imati nagradni fond od $1 miliona, održaće se od 23. avgusta do 9. septembra.

Related Articles