Upoznajte likove novog League of Legends moda

Upoznajte likove novog League of Legends moda

League of Legends – Teamfight Tactics, potpuno novi mod, otkriven je pre nekoliko dana. U pitanju je autobattle mod, sličan popularnom Dota 2 Autochessu. Riot je takođe objavio i mala simpatična bića koji su nazvani Little Legends. Oni će služiti kao avatari igrača unutar samog moda. Igrači će takođe moći da otključaju jedan besplatno, kada odigraju dovoljan broj partija. Ova stvorenja ćebiti dostupna na rasprodaji po ceni od 750 RP-a.

Dobili smo prve informacije o njihovim imenima i po koji detalj iz njihovog života. Hauntling je mali avatar duha, koji je ’’najsablasnija’’ mala legenda od svih. Silverwing je raptor Demasije, Furyhorn je zver sa rogovima, koja ima opasan temperament, dok je Runespirit magični misteriozni kamen.

Molediver još uvek nema svoj opis, ali izgleda kao interesantno biće, koje voli da kopa. Na kraju, Featherking je ptičica koja liči na pingvina i nosi drveni mač.

Male legende će moći da se kupe sa skinovima putem Rare Little Legends jaja. Njihova cena iznosiće 490 RP-a i iz njih će se izleći unikatna varijanta neke od legendi, koja dozvoljava da level up na avataru i ima specijalne efekte za svaki nivo. Očekuje se da će ovaj League of Legends mod izaći krajem meseca.

Related Articles