Ryu se vraća na mid lejn: 100 Thieves Academy objavili novu petorku

Ryu se vraća na mid lejn: 100 Thieves Academy objavili novu petorku

Nakon što je ovogodišnju sezonu LCS lige proveo kao deo trenerske postave ekipe 100 Thieves, Riju Sang-vuk vraća se na profesionalnu scenu u okviru Academy ekipe 100 Thieves organizacije. ’’Uzbuđeni smo što se Ryu vraća pre početak letnje sezone kao mid lejner startne postave. Bio je glavni oslonac u našoj ekipi 2018. godine i jedva čekamo da ga vidimo u igri ponovo’’, napisala je organizacija u zvaničnoj izjavi.

Ryu se prebacio na poziciju trenera 2019. godine, kada se ekipi pridružio Čoi ’’huhi’’ Đe-hjun. Pomogao je timu da dođe do svog prvog LCS finala kao i pojavljivanja na Svetskom prvesnstvu. Pošto je i dalje klasifikovan kao importovani igrač, Ryu neće moći da se pridruži startnoj postavi, sve dok organizacija ne otpusti ili top lejnera Kim ’’Ssumday’’ Čan-hoa ili AD kerija Bej ’’Bang’’ Jun-sika.

Kada je bivši mid lejner 100 Thieves Academy ekipe – Maks ’’Soligo’’ Sung promovisan u LCS tim, Ryu je popunio prazno mesto u njihovom sastavu, iako to nije permanentno rešenje. Petorki se pridružio i Endi ’’AnDa’’ Hoang, nekadašnji džangler 100 Thieves LCS ekipe. AnDa je premešten u Academy tim, nakon što je organiazcija potpisala saradnju sa Moris ’’Amazing’’ Štukenšnajder.

LCS liga se vraća na ekrane 1. juna.

Related Articles