Odlična atmosfera na FIFA 19 Umbro turniru ovog vikenda

Odlična atmosfera na FIFA 19 Umbro turniru ovog vikenda

Ove subote se u šoping centru Delta City održao revijalni FIFA 19 turnir koji je okupio neke od najboljih srpskih igrača ove popularne simulacije fudbala.

Turnir je održan u saradnji RUR Esports i lanca sportske odeće, obuće i opreme Sport Vision, radi promovisanja Umbro esport opreme, prvog sportskog brenda koji je u Srbiji ušao u sponzorstvo nekog esport tima, odnosno Crvene Zvezde Esports, čiji igrači nose upravo Umbro dresove, specijalno dizajnirane za potrebe Zvezdinih esports igrača.

Pored 16 igrača, događaju je prisustvao i ogroman broj zainteresovane publike koja je došla da isprati događaj i uživa u fenomenalnim partijama, ali i iskoristi priliku da se upozna i slika sa igračima Crvene Zvezde Esports.

Nagradni fond turnira je bio 18 000 dinara kredita za kupovinu Umbro opreme u Sport Vision radnjama, a prvo mesto je odneo Mateja Dimitrijević, koji je u neverovatno uzdbuljivom finalu savladao finalistu Aleksandra Landeku, rezultatom 3-2, dok je “bronzu”, odnosno treće mesto na turniru, uzeo Goran Jovičić.

Pored nagrada za prva tri mesta, i publika nije ostala zaboravljena, pa je najsrećnijim poseticima podeljen veliki broj Umbro Esports majici, kao i vaučeri za popuste prilikom kupovine Umbro proizvoda.

Related Articles