Novi Battle Pass nastavio da obara rekorde – prešao crtu od $10 miliona

Novi Battle Pass nastavio da obara rekorde – prešao crtu od $10 miliona

U sredu 8. maja, stigao je Battle Pass za novi Dota 2 International, koji će se održati u avgustu, a za nešto više od 3 dana, sakpuio je preko $10 miliona dolara, koji će biti iskorišćeni za nagradni fond.

U roku od 24 časa, prešao je crtu od $5 miliona, što je već nagovestilo znatno bolju godinu. Brojka od $10 miliona prevaziđenja je za samo 3 dana, što je devet dana brže nego prethodne godine. Takođe u istom periodu prošle godine TI je zaradio $2,2 miliona manje, a trenutna brojka se izjednačila sa ukupnim fondom, koji je imao TI4.

Istina je da je ove godine broj nagrada povećan u odnosu na prethodnu, ali da li je bilo dovoljno da Valve zaradi preko $40 miliona za manje od 5 dana.

Da li je novi Axe skin, baš to što je privuklo fanove, ili možda mladi Invoker, koji nam je još uvek misterija, ili čak možda i neočekivana Earthshaker Arcana.

Ako pogledamo prethodne iteracije Internationala, činjenica je da se u prvih par dana napravi najveća zarada, ali na nama je da se ipak nadamo, da ćemo ove godine preskočiti brojku od $30 miliona, koja je do sada bila nedostižan cijl.

Related Articles