Počeo je LoL 2019 MSI Trials Event

Počeo je LoL 2019 MSI Trials Event

Kako je počela plej-in faza ovogodišnjeg Mid Season Invitational-a, tako je počeo i Mid-Season Trials događaj u samoj igri, za one koji su ostali kod kuće. Ono što čini ovaj event posebnim, jeste činjenica da moćete da odaberete koju kuću ćete predstavljati: Council, United, Faceless ili Warband.

Set misija predstaviće vam svaku od frakcija. Jednom kada odaberete neku od ponuđenih, dobijaćete poene za nju, rešavajući misije i gledajući MSI, od 8. maja. Svaka kuća predstavlja određenu filozofiju igrača. Imamo Council – koji se odnosi na kalkulisan stil igre, United – koji daje nadu i u najgorim trenucima, Faceless – za one koje vole nekonvencionalne strategije i Warband – za izuzetno agresivne igrače.

Svake nedelje, igrači će dobiti apdejt o stanju na tabeli i dodatni poeni biće dodeljeni članovima grupe sa najviše bodova. Iz nedelje u nedelju, broj dodeljenih poena će se povećavati, kako bi svaka od kuća imala šansu da se vrati u trku, bez obzira na deficit.

Na kraju događaja, članovi pobedničke kuće dobiće zlatni Emote, ingame animaciju i ikonicu. Takođe, igračima će biti dostupan velik broj novog loota, a dostupan je i Trials Pass po ceni od 1650 RP-a.

Related Articles