NRG i Mouz osigurali plasman na završnicu ESL Pro Lige

NRG i Mouz osigurali plasman na završnicu ESL Pro Lige

Ovih dana imali smo priliku da gledamo mečeve Grupe A evropske i severnoameričke ESL Pro Lige, a kao prvoplasirane ekipe, Mouz i NRG su obezbedili svoj plasman u završnici ESL Pro Lige.

Što se tiče evropske grupe A, Mouz je bio ubedljiv, pobedivši u sva svoja 3 duela. Dok se ekipa ex-Space Soldiersa nalazi na poslednjem mestu, North i Optic su se borili za preostala dva mesta. U tom duelu slavio je Optic, ali pored svoje pobede, obe ekipe će morati da obezbede učešće u završnici preko novooformljenih grupa, koje će se sastaviti kada sve četiri iz prve faze odigraju svoje mečeve.

Što se tiče mečeva u Severnoj Americi, ekipa INTZ se našla u istoj situaciji kao i ex-Space Soldiersi, dok je ostatak grupe priredio malo uzbudljiviju sitaciju nego evropska grupa A.

Nakon lošeg starta Renegadesa, Jkaem se vratio u postavu umesto Cutlera, koji ga je menjao prvog dana i samim tim ekipa je pobedila u dva preostala meča. Nažalost, loša razlika u runduma, koštala ih je sigurnog prolaza dalje, već je to mesto pripalo NRG-u, koji je završio na poziciji broj 1, iako su sve 3 ekipe imale skor od 2 pobede i jednog poraza. Pored Renegadesa i eUnited će imati priliku da se bori za dalji nastup kroz novooformljene grupe.

Takmičenje za obe regije nastaviće se 16. aprila sa mečevima grupe B.

Related Articles