Moguć povratak TSM-a na CS:GO scenu

Moguć povratak TSM-a na CS:GO scenu

Danas su počele da kruže spekulacije po tviteru, mogućem povratku TSM-a na profesionalnu CS:GO scenu. Kako navodi esports stranica dexerto.com, TSM planira da preuzme novooformljeni tim Uruguay, koji su skoro osnovali ScreaM i Ex6tenz.

Scream i Ex6tenz su pre manje od 2 nedelje započeli da igraju zajedno sa Drakenom, HS-om i Hampusomu novooformljenoj ekipi Uruguay. Ovo je sastav popunjem talentovanim igračima, pa nije bilo čudno da neka velika organizacija ima interesovanja da ih preuzme. Iako su tek započeli da igraju zajedno, Draken je prihvatio ponudu NIP-a, da bude zamena za dennis, koja je otišao ne pauzu.

Iako to ovaj sastav ostavlja sa četiri igrača, ukoliko ih pokupi TSM, očekuje se dolazak bivšeg AWPera ekipe BIG, Smooye. Za njega se već spekulisalo da je započeo razgovore sa TSMom, a sada sva ti priča može postati stvarnost. Odlaskom draken, oni su ostali bez AWPera u timu, pa bi dolazak Smooye imao smisla.

Team Solo Mid je organizacija koja se proslavila na League of Legends sceni, dok u CS:GO nisu uspeli da naprave slične uspehe. Prvi put su ušli u ove vode 2015. godine, kada su preuzeli sastav Dignitasa, koji je samo par godina postao najbolji CS:GO sastav svih vremena pod nazivom Astralis. Ne baš najsjajnija odluka TSM-a, zar ne?

Nakon što su se rastali sa danskom ekipom, oprobali su se u Severnoj Americi, da bi zvanično u januaru 2017. godine završili sa CS:GO-om. Ukoliko se ove spekulacije ostvare, ekipa TSM-a bi izgledala ovako:

  • Ex6tenz
  • Scream
  • Smooya?
  • Hampus
  • HS

Related Articles