Nove izmene u LoL ranked sistemu stižu ovog petka

Nove izmene u LoL ranked sistemu stižu ovog petka

Novi apdejt za trenutni  League of Legends  ranked sistem očekuje nas u petak, najavio je glavni dizajner Ed ’’SapMagic’’ Altorfer na svom Tviter nalogu. On je rekao da tim dizajnera razmatra trenutno stanje rankeda i pozicioni mečmejking, kao i probleme na vrhu lestvice, te da nas rešenja očekuju u narednom apdejtu. No ipak se nije izjasnio da li nas očekuju dobre ili pak, loše vesti.

Kada je SapMagic objavio Ranked/dev Update #3 prošlog petka, spomenuo je da dizajneri smatraju da su ranked promene koje su implementirane u igru ove sezone generalno dobro prihvaćene od strane igrača, ali da je moguće da će pozicioni sistem biti izbačen i da nas možda očekuje resetovanje ranked lestvice u višim divizijama.

Novi developer apdejt potvrdio je sve ovo. Igrači će od sada imati samo jedan rank. Iako  je ova mehanika u suštini funkcionisala sasvim dobro, igrači su se požalili kako iziskuje previše grinda i da se ne nagrađuje adekvatno, kao i da je manje kompetitivna.

Problemi sa mečmejkingom u divizijama od Diamonda, pa na više, i dalje su prisutni. Master i Grandmasrer igrači konstantno dobijaju mnogo slabije igrače u partijama, što znatno smanjuje LP koji dobijaju. SapMagic je već u nekoliko navrata objasnio da njegov tim radi na rešavanju problema, ali bez ikakvih detaljnijih objašnjena. Stoga ćemo ipak morati da se strpimo do 8. marta, kada će i zvanično izaći predstojeće promene.

Related Articles