Olaf nailazi na još prepreka u novom nastavku stripa ”Olaf vs. Everything”

Olaf nailazi na još prepreka u novom nastavku stripa ”Olaf vs. Everything”

Poslednje izdanje stripa ’’Olaf vs. Everything’’, koji je kreacija nekoliko League of Legends fanova, izašlo je juče i po običaju ima neizvestan kraj. Ukoliko ste propustili prvi deo ovog serijala, možete ga pogledati na oficijelnom LoL sajtu.

Za one koji žele skraćenu verziju, evo šta se izdešavalo: Olaf se prebacuje iz jednog u drugi League of Legends univerzum, nakon što je prethodno nadrljao od Trundlea. Nakon ledenog Freljorda, pronašao se u zemlji lovaca na zveri, gde se udružuje sa Sejuani, Tryndamereom i Dravenom u lovačkim avanturama. Ubrzo nakon, koristi Ryzeov portal, koji ga odnosi u piratski univerzum, gde se suočava u kafanskoj tuči sa Aatroxom, Garenom, Malphiteom i Quinn. Prvi broj se završio tako što je Illaoi prekinula okršaj i nokautirala Olafa.

U narednom broju, čitaoci saznaju više o propasti Freljorda, gde se Ornn priprema za sukob protiv oluje. Olaf se budi kod Illaoi, gde odbija njenu ponudu za čaj uzevši alkohol. Zatražio je da mu ona pomogne u povratku u Freljord. Ona je ponudila pomoć, ali pod uslovom da prođe test. U poslednjim ilustracijama vidimo Illaoi koja je obavila Olafa pipcima i ne pušta ga da pođe.

Ukoliko vas interesuje nastavak, svakog ponedeljka možete pročitait po jednu novu stranicu na ovom linku.

Related Articles