Berlin je i zvanično domaćin narednog CS:GO Majora

Berlin je i zvanično domaćin narednog CS:GO Majora

Nedavno smo pisali o tome kako će se naredni CS:GO Major održati u Berlinu, pod organizacijom StarLaddera, kompanije koja je danas i potvrdila tu informaciju.

Ovo će biti prvi CS:GO Major, koji će održati ukrajinska kompanija, iako su do sada radili Dota 2 Major turnire. Ovaj turnir će se održati u Mercedes-Benz Areni u Berlinu, a prva faza ovog takmičnja održaće se od 20-25. avgusta.

Ovo će biti prvi turnir ove veličine, koji će se održati u glavnom gradu Nemačke. Do sada, kada hoćemo da povežemo Nemačku i CS:GO, na pamet nam uvek pada ESLov turnir u Kelnu. Do sada, Berlin takođe nije bio domaćin ni jednog velikog Dota 2 turnira, ali je zato i više navrata ugostio najbolje League of Legends igrače.

Kvalifikacije će funckionistai isto kao i na trenutno Majora, pa ćemo samim tim Minor turnire gledati sredinom Jula. Od 17-21. jula odigraće se Minor za Evropu i Severu Ameriku, dok će se od 21-21. jula odigrati za ostale dve regije. 29. jula odgiraće se i Plej-in za trećeplasirane ekipe. Kao i za Major u Katovicama, evropski Minor će biti popunjen vrhunskim ekipama, kao što su North, mousesports, Fnatic itd.


Related Articles