CS:GO Major – Autsajderi nastavljaju sa dobrom formom

CS:GO Major – Autsajderi nastavljaju sa dobrom formom

Drugi dan Majora u Katovicama je već uveliko u toku, a rezultati nastavljaju da ostavljaju sve gledaoce bez daha i verujemo da do kraja ovog dela, niko neće dobro proći sa pickem challengeom.

Od favorizovanih ekipa ovog dela takmičenja, možemo reći da je do sada samo NRG delovao kao da je spreman. Fnatic je veliko iznenađenje prvog dana, jer su poraženi u oba svoja meča. Trenutno igraju protiv Greyhounda, pa nam deluje kao da će fnatic ipak preživeti ovaj dan.

Pored njih velike ekipe poput NIP-a i G2-a se trenutno nalaze sa skorom od 1-2, što znači da će jedan od favorita verovatno veoma rano napustit ovo takmičenje.

Kineske ekipe su pravo iznenađenje dosadašnjeg rakmičenja. Tyloo je bio izvanredan juče, pa su u oba svoja meča slavili bez previše problema. Oni će se danas sastati sa NRGem, što može biti veoma zanimljiv duel, dve ekipe, koje su do sada prikazale najbolju igru. Vici Gaming je bio potpuni autsajder, ali oni su do sada savladali Fnatic i Cloud9, pa i pored poraza od NRG-a, nalaze se u dobroj poziciji da se bore za dalji plasman.

Iako se pre turnira dosta pričalo o tome kako evropske ekipe dobijaju premalo mesta, dok druge zone ne zaslužuju isti broj uečsnika. Danas vidimo da se više ne sme potceniti ni jedna zona, s obzirom da još dve ekipe sa rezultatom 2-1, su Winstrike i Avangar. Ruske ekipe su pokazale do sada ozbiljnu igru, pa ćemo videti da li će moći tako da nastave kad mečevi postanu BO3.

Ekipa Renegades je još jedna ekipa koja igra dsota bolje nego što je očekivano. Oni trenutno igraju protiv Ence-a i pobednik ovog meča će biti prva ekipa koja je obezbedila učešće u daljem krugu.

Vitality se povratio sa dve pobede i sada se nalaze sa skorom od 2-1. Vega ima skor 1-2, dok su Furia i Spirit preostali sa 0-2.

Koga vi očekujete na vrhu, kada se završi ovaj deo takmičenja? Kojih 8 ekipa će obezbediti učešće u narednom krugu?

Related Articles