Kada počinje 8. sezona u Fortnite: Battle Royale?

Kada počinje 8. sezona u Fortnite: Battle Royale?

Sa početkom potresa u samoj igri znamo da se nešto već uveliko sprema za 8. sezonu Fortnite: Battle Royale, ali trenutna sezone neće otići po ustaljenom vremenu na koje smo navikli u prethodnim.

Tako sedma sezona neće trajati 10 nedelja, već će 12 nedelja, što je najduže do sada, a samim tim će se početak osme sezone odigrati tek krajem meseca – 28. februara.

Ovo znači da će igrači imati dovoljno vremena da kompletiraju desetonedeljni set izazova i da potencijalno otključaju kozmetiku koju žele.

Ali to nije sve jer tokom dve dodatne nedelje igrače očekuje događaj povodom dana zaljubljenih u igri, kao i dodatni, specijalni, setovi misija koje donose specijalne poklone.

Sa dolaskom osme sezone još čekamo da vidimo koje će promene ona doneti igračima, a par lica iz Epic Gamesa već golicaju maštu sa navodima da će ona biti višestruko bolja od prethodnih, ali se ne zna šta će je to načiniti da se ističe. Bilo kako bilo, Epic Games mora da spremi nešto valjano kako bi povratio igrače koji su u međuvremenu otišli da igraju Apex Legends.

Related Articles